Green Sugar Pulbere (2 kg) – Îndulcitor 100% natural
Click pentru mărire |
|
Green Sugar Pulbere – Îndulcitor 100% natural
Prezentare: 2 kg
Producător: Laboratoarele Remedia
Descriere:
Stevia rebaudiana este o plantă originară din America de Sud. Din cele mai vechi timpuri este utilizată în America de Sud şi în Asia pentru proprietăţile de îndulcire. Studiile efectuate au permis descoperirea Rebaudiozidei A, care este un compus natural al plantei, ce îi conferă o putere de îndulcire de 300 de ori mai mare ca a zahărului, dar fără calorii. Rebaudiozida A şi alte ingrediente de origine naturală conferă produsului Green Sugar un gust unic şi o textură apropiată de cea a zahărului.
Numit de către nutriționiști “revelația dulcelui care nu îngrașă”, Green Sugar Pulbere a dovedit, în repetate rânduri, că este singurul îndulcitor 100% natural de pe piață care poate fi preparat termic, fără a modifica gustul preparatelor.
Practic, acest îndulcitor este stabil la coacere, fierbere sau congelare și nu fermentează. Îndulcește precum zahărul, dar are 0 calorii și 0 indice glicemic, ceea ce protejează organismul de efectele negative pe care le are consumul de zahăr.
Green Sugar va redă întocmai gustul original al rețetelor pe care, probabil, le știți din copilărie, dar va elimina, cu siguranță, vina de a consuma alimente super-calorice, în detrimentul sănătății și al siluetei.
Recomandări:
Green Sugar Pulbere – 2Kg este ideal pentru prepararea rețetelor preferate – de la prăjituri pregătite la cuptor, la temperaturi de până la 180 grade (torturi, rulade, creme, budinci), până la dulciuri păstrate la frigider sau congelate (înghețate, salate de fructe, băuturi).
Este recomandat în dietele de slăbire și poate fi folosit de către persoanele diabetice sau cu fenilcetonurie, în cadrul unei alimentații echilibrate. De asemenea, poate fi consumat în perioada sarcinii și alăptării, precum și introdus în alimentația copiilor cu vârsta de peste doi ani.
Ingrediente:
Extract uscat din frunze de Stevia Rebaudiana (max 2%) și eritritol. Fără materii prime modificate genetic.
Mod de utilizare:
Se utilizează la fel ca zahărul, la prepararea prăjiturilor, torturilor, ruladelor, checurilor, budincilor, compoturilor, înghețatelor sau pentru îndulcirea băuturilor calde sau reci (limonadă, ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe.
Recenzia dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!
Rating: Rău Bun
Introduceţi codul în căsuţa de mai jos: